Nieuwbouw in centrum Boekel

In het centrum van Boekel bouwen we voor Van Wanrooij het project ‘De Zuidwand’ aan het Sint Agathaplein. Over de hele begane grond komt een keur aan winkels voor de dagelijkse behoeften. Daarboven komen diverse soorten koopappartementen. De bouw van de eerste fase van dit aantrekkelijke, gezichtsbepalende winkel- en wooncomplex start in juni 2024.

Nieuwbouw De Zuidwand Boekel appartementen winkelruimte

Alsof het er altijd heeft gestaan

Het project is zo ontworpen dat het aansluit bij de gemoedelijke uitstraling van het dorp. Als je langs De Zuidwand loopt, geeft de bebouwing je de indruk dat deze bestaat uit afzonderlijke panden met een eigen karakter. Net alsof ze er altijd hebben gestaan.

Nieuwbouw De Zuidwand Boekel appartementen winkelruimte

Groene daktuin

De appartementen grenzen aan een daktuin die de toekomstige bewoners van veel verschillende soorten groen zal voorzien. Naast een fijne groenbeleving draagt deze tuin ook bij aan de duurzaamheid van het project, want het groene dak neemt regenwater op.

 

Nieuwbouw De Zuidwand Boekel appartementen winkelruimte

Volg dit project in de BouwApp

Ben je benieuwd naar de bouwvorderingen? Volg project De Zuidwand dan via de BouwApp. Met deze online communicatietool geven wij regelmatig een blik achter de bouwhekken en houden wij je op de hoogte van de werkzaamheden op en rondom het bouwperceel. Om het project te volgen, download je gratis de BouwApp. Markeer project ‘De Zuidwand’ als je favoriet en je ontvangt een melding als we een update plaatsen.

bouwapp

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.