373 Woonhuizen en appartementen

De waterrijke, Utrechtse wijk Rijnvliet bestaat uit diverse deelplannen. Het project is onderdeel van Leidsche Rijn, de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Op het project bouwden wij in diverse fases 373 woonhuizen en appartementen waaronder de kenmerkende 33 appartementen. Inmiddels zijn de woningen opgeleverd aan de toekomstige bewoners. De specials zorgen ervoor dat dit project alles behalve standaard is. De bouw van een dergelijk groot project vraagt om een strakke planning, de juiste expertise en kennis. Kortom, een aanpak die je aan Van Stiphout kan toevertrouwen.

Rijnvliet Utrecht woningbouw woonhuizen appartementen

Onze aanpak

Voor de bouw van project Rijnvliet werken we met een ervaren projectteam dat de verschillende fases achtereenvolgend oppakt. Aan iedere fase is een verantwoordelijke uitvoerder gekoppeld die het werk coördineert en het team op de bouwplaats aanstuurt. Er is een nauwe samenwerking tussen de bouwplaats en de werkvoorbereiders op het hoofdkantoor. De korte lijnen zorgen ervoor dat iedereen binnen het projectteam elkaar moeiteloos weet te vinden. Hierdoor werken we efficiënt en doelgericht om het project op tijd en binnen budget op te leveren.

bouwplaats vakmanschap kennis ervaring Bouwbedrijf van Stiphout

Van Stiphout bouwt aan Rijnvliet Utrecht

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.