Hazenwinkel, deelwijk van Brandevoort

In de wijk Hazenwinkel in Helmond bouwden we 35 nieuwbouwwoningen: tweekappers en vrijstaande woningen. Hazenwinkel ligt rustig aan de rand van Vinex-wijk Brandevoort, bekend als het paradepaardje van de nieuwbouw in Noord-Brabant. Deze woningen vormen de overgang van het dorpse centrumgebied naar de landelijke omgeving. De architectuur past volledig in de stijl van het gebied: open, landelijk en dorps met een grote variatie in woningtypen, geïnspireerd op de historische bebouwing van het witte stadje Thorn.

Helmond Brandevoort Hazenwinkel

Extra aandacht voor duurzaamheid

Natuurlijk zijn de woningen in Hazenwinkel zeer energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en gasloos, met onder meer een warmtepomp met bodemlus, vloerverwarming en balansventilatie. Om duurzaamheid nog een extra zetje te geven, zijn bijzondere toevoegingen aangebracht als nestkasten voor vogels, regenzuilen die zorgen voor vertraagde afvoer van hemelwater en speciale opritbestrating die beter is voor het milieu.

Helmond Brandevoort Hazenwinkel

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.