Van school tot dorpshuis en wonen

Woningstichting Helpt Elkander en de gemeente Nuenen hebben zich ingezet voor de leefbaarheid in de kern van Nederwetten met de realisatie van een multifunctionele accommodatie (MFA). MFA De Koppel herbergt basisschool Sint Jozef, dorpshuis ‘De Koppelaar’, kinderopvang en een gymzaal. Bovendien hebben we hier zes sociale huurappartementen en vijf grondgebonden huurwoningen voor ouderen gebouwd.

Fotografie: Fotostudio Image & Motion

nederwetten mfa de koppel basisschool sint jozef scholenbouw utiliteit

Kleinschalig en gemoedelijk

Bassisschool Sint Jozef is een gemoedelijke, kleine dorpsschool met combinatiegroepen. Dat zie je terug in de kleinschaligheid van het gebouw. Ondanks het beperkte aantal klassen zet Stichting De Eenbes zich in om de school te handhaven voor de kinderen in Nederwetten.

nederwetten mfa de koppel scholenbouw utiliteit basisschool sint jozef

Thuis voor diverse verenigingen

Dorpshuis De Koppelaar biedt een thuis aan diverse verenigingen. Hier komen dorpsbewoners regelmatig samen om te sporten, repeteren, vergaderen of een workshop te volgen. Ook grotere evenementen rond muziek, toneel, congressen of carnaval kunnen plaatsvinden in het dorpshuis.

nederwetten mfa de koppel scholenbouw utiliteit dorpshuis de koppelaar

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.