Bouwen in een industriële omgeving

Rendac, verwerker en vernietiger van kadavers en dierlijk restmateriaal, treft diverse maatregelen om geuroverlast te beperken. Zo zuigen ze op diverse plekken lucht uit de gebouwen af en behandelen deze in luchtwassers en biofilters. De lucht die de meeste geur bevat, gaat in een thermische naverbrander. De verlaadgebouwen en thermische naverbrander werden midden op het terrein van Rendac gebouwd. Een mooie uitdaging die wij met beide handen hebben aangegrepen.

Onze aanpak van industriebouw

De bouw binnen een industriële omgeving vraagt om specifieke kennis en aanpak. Wij zijn een ervaren aannemer op het gebied van industrie- en utiliteitsbouw. We weten als geen ander hoe we op tijd een prachtig gebouw neer moeten zetten. Duurzaam bouwen, een strakke planning, een realistische begroting én afstemming tussen alle partijen zijn essentieel. Benieuwd naar hoe wij werken?

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.