Van Stiphout maakt het mogelijk

Natuurlijke materialen en een traditionele bouwstijl, Van Stiphout maakt het mogelijk. In nieuwbouwwijk Hubertshoeve bouwen we 35 koopwoningen in verschillende stijlen. De woningen zijn in kleine groepjes gelegen rond een centraal erf. Aan de achterzijde kijken de woningen uit over het groen van de omgeving. Veghels Mooiste is een geslaagd voorbeeld van een nieuwbouwplan waarin verleden en heden samenkomen.

Fotografie: Studio Pothoff concept creatie fotografie

veghel veghels mooiste hubertushoeve woningbouw nieuwbouw noord brabant

Een hoog niveau duurzaamheid

Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met een hoog niveau aan wooncomfort en duurzaamheid. De woningen sluiten aan op de behoeften van het heden zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen. De huizen zijn niet aangesloten op het aardgasnetwerk en zijn all-electric uitgevoerd. Daarnaast zijn de woningen voorzien van hoge kwaliteit dak-, gevel- en vloerisolatie.

veghel veghels mooiste hubertushoeve woningbouw nieuwbouw noord brabant

Karakteristieke vormen

De tussen- en hoekwoningen zijn met hun karakteristieke vorm helemaal op hun plek op deze locatie. De beeldbepalende ruime dakoverstekken aan de voor- en achterzijde rusten op robuuste houten kolommen. De gevels zijn afgewerkt met gebakken gevelsteen en op de daken liggen keramische, genuanceerde dakpannen. Daar zijn ook de zonnepanelen ingebouwd, passend bij de kleur van de dakpannen.

veghel veghels mooiste hubertushoeve woningbouw nieuwbouw noord brabant

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.